Welkom

We kijken uit naar de zomer!

Mooie wandelingen of fietstochten kunnen niet alleen in de Hoge Venen bij Baraque Michel gemaakt worden, maar ook in en rond Eupen. Bijvoorbeeld langs de Getzbach tot aan de stuwdam of rond de Weser-dam (vier uur). Ternell is ook een perfect vertrekpunt voor wandelingen aan de "achterkant" van de Hoge Venen.

Na een dag wandelen is het heerlijk vertoeven op de talrijke terrasjes in het centrum van de stad. Ons terras op de binnenplaats is bijzonder aangenaam en beschut tegen de wind.

Het VVV-kantoor heeft zijn intrek genomen in het gerenoveerde stadhuis en kan de gasten nu het beste advies geven Kijk maar eens.

Eten in het hotel

Ontbijt (à € 13,50)

Een klein maar heerlijk buffet met verse regionale en biologische producten wacht op u in de ochtend vanaf 7 uur op weekdagen en vanaf 7:30 uur in het weekend. 

Of u nu eerst naar het vruchtensap grijpt of liever begint met een warme koffie of thee - de keuze is aan u. Natuurlijk kunnen we ook warme chocolademelk voor u klaarmaken.

De verschillende broodjes of boterhammen kunt u beleggen met ham, worst, kaas of mild gerookte zalm. Voldoe aan uw zoete trek met onze jam, honing, of chocoladepasta.

U kunt onze vers gesneden fruitsalade ook alleen eten of combineren met muesli en yoghurt.

Natuurlijk bereiden wij al onze eieren vers en volgens uw wensen.

Diner in ons FineFood restaurant

Elke dag, behalve zondag, bieden wij een driegangenmenu (€ 42) met keuzemogelijkheden vanaf 18 uur. Dit wordt geserveerd in ons restaurant met open keuken. Natuurlijk kunt u ook een enkel gerecht van de kaart kiezen. 

Neem contact met ons op om een reservering te maken: anja.kreins@fine-food.be of op +32 (0)87 55 62 60.

Kamers

Alles is gedaan om u een rustgevende nacht bij ons te laten doorbrengen. Het evenwichtige binnenklimaat in de kamers wordt bepaald door twee natuurlijke materialen: hout en klei. De kamers zijn ingericht in een rustiek-chique stijl. Alle meubels zijn gemaakt van massief hout. Dit geeft de kamers een huiselijke gezelligheid in een comfortabele, huiselijke sfeer. Wij nodigen u uit in een wereld die u met al uw zintuigen kunt ervaren: adem de pittige geur van hout in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer.

Alle zestien kamers zijn tweepersoonskamers. Natuurlijk kunt u deze kamers ook voor alleengebruik boeken. 

Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar, ook de kamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Rolstoelgebruikers kunnen deze kamer zelfstandig verlaten via het kleine terras buiten.

Hygiënische maatregelen

- Ontsmettingsmiddelautomaten bij de receptie en op alle verdiepingen.

- Het wasgoed wordt gewassen op minimaal 60°C.

- De kamers worden ontsmet met een ozonproces.

- Alle kamers hebben individuele ventilatie.