Welkom

Welkom

Hotel Sleepwood ligt op minder dan 5 minuten lopen van het mooie centrum van Eupen. Onze gasten kunnen de Hoge Venen met de auto in 10 tot 15 minuten bereiken; de route voor onze zakenreizigers is zelfs nog korter: het is slechts 5 à 10 minuten naar het ondernemerspark, gelegen op het knooppunt Luik - Aken - Eupen.

Het interieur van het hotel is vrijwel uitsluitend opgebouwd uit de natuurlijke materialen hout en klei. Dit betekent dat onze massief houten wanden zijn gebouwd met houten pluggen en zonder lijm. De ontbijtzaal bevindt zich op de begane grond en verandert 's avonds in een restaurant.

We nodigen u uit in een wereld waarin al uw zintuigen worden verleid: adem de houtgeur in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer in Hotel Sleepwood.

Alle verdiepingen zijn te bereiken met de lift; en dat geldt ook voor de kamer met een rolstoeltoegankelijke badkamer. De rolstoelgebruiker kan deze ruimte zelfstandig verlaten.

Als je rechtstreeks via de site bij ons boekt, ontvang je gratis de knooppuntwandelkaart van Eupen en omgeving!

 

Haal meer uit uw verblijf!

Boek naast je kamer en ontbijt de volgende optionele extra's:

– Driegangenmenu - dat we momenteel op uw kamer serveren

– Een picknick

– Een baby of extra bed

– E-bike verhuur

(Deze vind je in de 2e stap van het boekingsproces)
 

Of boek direct een speciaal arrangement:

Wandel Arrangement

E-Bike Arrangement

Eat & Sleep Arrangement

 

 

Een geweldig cadeau-idee

Ben je nog op zoek naar een cadeau-idee voor je geliefde? Dan ben je hier precies goed! Wij bieden u accommodatiecheques voor ons hotel. U kunt ons een e-mail sturen met de informatie voor de voucher of ons direct bellen.

Eten in het hotel

Ontbijt
Momenteel serveren we het ontbijt op uw kamer. Bij het inchecken kiest u wat en hoeveel u wilt. Zoals voorheen serveren wij regionale en/of biologische producten - waaronder vers bereide biologische eieren.

Diner
Wij serveren ook het diner op uw kamer: een gerecht van het bistromenu of het driegangenmenu - met keuze uit verschillende opties. Regionale bieren of wijn (water is in de menuprijs inbegrepen) zijn verkrijgbaar bij de bestelling van uw menukeuze. Op zaterdag kunt u een extra gerecht bestellen. De keukenteam ontvangt u dagelijks - behalve zondag - vanaf 17:00 uur.

 

Kamers

Bij Hotel Sleepwood brengt u uw verblijf door in een gezonde en gezellige sfeer. Onze kamers zijn rustiek en onze meubels zijn van hout, wat de kamers een huiselijke gezelligheid geeft. We hebben een kamer ingericht met een directe uitgang via een klein terras zodat rolstoelgebruikers hier zorgeloos kunnen vertoeven. Wij bieden onze gasten de onderstaande kamercategorie aan.

 

Hygiënische maatregelen:

~ Bij de receptie en op alle verdiepingen stellen wij dispensers met desinfectiemiddel ter beschikking. ~

~ Al onze medewerkers dragen mond- en neusbescherming. ~

~ We besteden veel aandacht aan de naleving van de afstandsvoorschriften. ~

~ Ons wasgoed wordt gewassen op minimaal 60 ° C. ~

~ De kamers worden na elk vertrek gedesinfecteerd (ozonproces). ~

~ Gewone oppervlakken zoals schakelaars, deurknoppen, afstandsbedieningen, tafels en stoelen worden dagelijks gereinigd met desinfectiemiddel. ~