Welkom

Welkom

Hotel Sleepwood ligt op minder dan 5 minuten lopen van het mooie centrum van Eupen. Onze gasten kunnen de Hoge Venen met de auto in 10 tot 15 minuten bereiken; de route voor onze zakenreizigers is zelfs nog korter: het is slechts 5 à 10 minuten naar het ondernemerspark, gelegen op het knooppunt Luik - Aken - Eupen.

Het interieur van het hotel is vrijwel uitsluitend opgebouwd uit de natuurlijke materialen hout en klei. Dit betekent dat onze massief houten wanden zijn gebouwd met houten pluggen en zonder lijm. De ontbijtzaal bevindt zich op de begane grond en verandert 's avonds in een restaurant.

We nodigen u uit in een wereld waarin al uw zintuigen worden verleid: adem de houtgeur in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer in Hotel Sleepwood.

Alle verdiepingen zijn te bereiken met de lift; en dat geldt ook voor de kamer met een rolstoeltoegankelijke badkamer. De rolstoelgebruiker kan deze ruimte zelfstandig verlaten.

 

 

Haal meer uit uw verblijf!

Boek naast je kamer en ontbijt de volgende optionele extra's:

~ driegangenmenu - dat we momenteel op uw kamer serveren ~

~ een picknick ~

~ een baby of extra bed ~

~ de huisvesting van uw "dier" metgezel ~

Een geweldig cadeau-idee

Ben je nog op zoek naar een cadeau-idee voor je geliefde? Dan ben je hier precies goed! Wij bieden u accommodatiecheques voor ons hotel. U kunt ons een e-mail sturen met de informatie voor de voucher of ons direct bellen.

Eten in het hotel

Wij verzogen onze hotelgasten met ontbijt en avondeten. Beide worden op de kamer geserveerd.

Het ontbijt à 12,50euros kan bij de check-in afgesproken worden.

’s Avonds bieden wij een driegangenmenu met keuze voor 39 euros aan. U kunt ook slechts één hoofdgerecht bestellen à 26 euros.

Wij serveren u graag streekbieren of wijn, die u per glas of per fles kunt bestellen. Water is in de menuprijs inbegrepen.

Kamers

Bij Hotel Sleepwood brengt u uw verblijf door in een gezonde en gezellige sfeer. Onze kamers zijn rustiek en onze meubels zijn van hout, wat de kamers een huiselijke gezelligheid geeft. Wij bieden onze gasten de volgende kamercategorieën aan:

Hygiënische maatregelen:

~ Bij de receptie en op alle verdiepingen stellen wij dispensers met desinfectiemiddel ter beschikking. ~

~ Al onze medewerkers dragen mond- en neusbescherming. ~

~ We besteden veel aandacht aan de naleving van de afstandsvoorschriften. ~

~ Ons wasgoed wordt gewassen op minimaal 60 ° C. ~

~ De kamers worden na elk vertrek gedesinfecteerd (ozonproces). ~

~ Gewone oppervlakken zoals schakelaars, deurknoppen, afstandsbedieningen, tafels en stoelen worden dagelijks gereinigd met desinfectiemiddel. ~