Welkom

Kamers

Alles is gedaan om u een rustgevende nacht bij ons te laten doorbrengen. Het evenwichtige binnenklimaat in de kamers wordt bepaald door twee natuurlijke materialen: hout en klei. De kamers zijn ingericht in een rustiek-chique stijl. Alle meubels zijn gemaakt van massief hout. Dit geeft de kamers een huiselijke gezelligheid in een comfortabele, huiselijke sfeer. Wij nodigen u uit in een wereld die u met al uw zintuigen kunt ervaren: adem de pittige geur van hout in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer.

Alle zestien kamers zijn tweepersoonskamers. Natuurlijk kunt u deze kamers ook voor alleengebruik boeken. 

Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar, ook de kamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Rolstoelgebruikers kunnen deze kamer zelfstandig verlaten via het kleine terras buiten.

Eten in het hotel

Ontbijt (à € 18)

Een klein maar heerlijk buffet met verse regionale en biologische producten wacht op u in de ochtend vanaf 7 uur op weekdagen en vanaf 7:30 uur in het weekend. 

Of u nu eerst naar het vruchtensap grijpt of liever begint met een warme koffie of thee - de keuze is aan u. Natuurlijk kunnen we ook warme chocolademelk voor u klaarmaken.

De verschillende broodjes of boterhammen kunt u beleggen met ham, worst, kaas of mild gerookte zalm. Voldoe aan uw zoete trek met onze jam, honing, of chocoladepasta.

U kunt onze vers gesneden fruitsalade ook alleen eten of combineren met muesli en yoghurt.

Natuurlijk bereiden wij al onze eieren vers en volgens uw wensen.

Diner in ons FineFood restaurant

Elke dag, behalve zondag, bieden wij een Dregangenmenu (€ 48) met keuzemogelijkheden vanaf 18 uur. Dit wordt geserveerd in ons restaurant met open keuken. Natuurlijk kunt u ook een enkel gerecht van de kaart kiezen. 

Neem contact met ons op om een reservering te maken: info@sleepwood.be of op +32 (0)87 55 62 60.