Welkom

Update over de overstromingen

Het Sleepwood Hotel is bergopwaarts. Dus we zijn niet getroffen door de overstroming. Wij zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Wij zijn blij met elke gast die ons bezoekt.

Tot slot - we kijken ernaar uit u te zien: in het hotel, op het terras, in het restaurant!

Het is slechts vijf minuten lopen naar het centrum van ons mooie stadje Eupen. Een virtuele rondleiding door de stad op 'eupenlives' geeft u een voorproefje van de vele goed bewaarde lakenhouwershuizen. In het stadsmuseum kunt u meer te weten komen over het verleden van de stad. 

In de zomermaanden is het stadscentrum 's avonds verkeersluw, wanneer de talrijke restaurant- en caféterrassen zich uitspreiden.

Natuurliefhebbers kunnen de Hoge Venen in vijftien minuten met de auto bereiken. Dit is waar het hart van de wandelliefhebbers naar uitgaat. Maar u kunt ook met de bus naar Baraque Michel, Mont Rigi of Botrange. Wij zullen u helpen om de meest geschikte lijn te vinden.

Voor fietsers bevelen wij het circuit rond de Weser- of Gileppe-stuwdammen aan. Maar ook de Ravel route kan snel en veilig bereikt worden. Dan beslist u: Aken of Luxemburg.

Voor zakenreizigers is het slechts tien minuten naar het Unternehmerpark; dit ligt aan het knooppunt van de autosnelweg Luik - Aken - Eupen.

Als je rechtstreeks via de site bij ons boekt, ontvang je gratis de knooppuntwandelkaart van Eupen en omgeving!

 

Haal meer uit uw verblijf!

Boek de volgende extra's naast uw kamer en ontbijt:

- een driegangenmenu 

- een picknick

- de e-bike verhuur 

U vindt de optie hiervoor in de 2e stap van het boekingsproces; of boek daar meteen een kant-en-klaar arrangement voor kenners, wandelaars of fietsers:

Wandel Arrangement

E-Bike Arrangement

Eat & Sleep Arrangement

 

 

Een geweldig cadeau-idee

Ben je nog op zoek naar een cadeau-idee voor je geliefde? Dan ben je hier precies goed! Wij bieden u accommodatiecheques voor ons hotel. U kunt ons een e-mail sturen met de informatie voor de voucher of ons direct bellen.

Eten in het hotel

Ontbijt (à € 12,50)

Een klein maar heerlijk buffet met verse regionale en biologische producten wacht op u in de ochtend vanaf 7 uur op weekdagen en vanaf 7:30 uur in het weekend. 

Of u nu eerst naar het vruchtensap grijpt of liever begint met een warme koffie of thee - de keuze is aan u. Natuurlijk kunnen we ook warme chocolademelk voor u klaarmaken.

De verschillende broodjes of boterhammen kunt u beleggen met ham, worst, kaas of mild gerookte zalm. Voldoe aan uw zoete trek met onze jam, honing, of chocoladepasta.

U kunt onze vers gesneden fruitsalade ook alleen eten of combineren met muesli en yoghurt.

Natuurlijk bereiden wij al onze eieren vers en volgens uw wensen.

 

Diner in ons restaurant FineFood

Elke dag (behalve op zondag) bieden wij u vanaf 18.00 uur een driegangenmenu (€ 39) naar keuze aan. Wij serveren dit in ons restaurant met open keuken of op ons terras. Natuurlijk kunt u ook een enkel gerecht van de kaart kiezen.

Houdt u meer van een eenvoudig diner? Kies dan een gerecht of twee van onze bistrokaart. Wij brengen uw maaltijd dan naar uw kamer of naar ons terras.

Kamers

Alles is gedaan om u een rustgevende nacht bij ons te laten doorbrengen. Het evenwichtige binnenklimaat in de kamers wordt bepaald door twee natuurlijke materialen: hout en klei. De kamers zijn ingericht in een rustiek-chique stijl. Alle meubels zijn gemaakt van massief hout. Dit geeft de kamers een huiselijke gezelligheid in een comfortabele, huiselijke sfeer. Wij nodigen u uit in een wereld die u met al uw zintuigen kunt ervaren: adem de pittige geur van hout in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer.

Alle zestien kamers zijn tweepersoonskamers. Natuurlijk kunt u deze kamers ook voor alleengebruik boeken. 

Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar, ook de kamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Rolstoelgebruikers kunnen deze kamer zelfstandig verlaten via het kleine terras buiten.

Hygiënische maatregelen

- Ontsmettingsmiddelautomaten bij de receptie en op alle verdiepingen.

- Voor ieders veiligheid: mond-neus bescherming en afstandsregels.

- Het wasgoed wordt gewassen op minimaal 60°C.

- De kamers worden ontsmet met een ozonproces.

- Alle kamers hebben individuele ventilatie.