Welkom

We kijken uit naar de zomer!

Mooie wandelingen of fietstochten kunnen niet alleen in de Hoge Venen bij Baraque Michel gemaakt worden, maar ook in en rond Eupen. Bijvoorbeeld langs de Getzbach tot aan de stuwdam of rond de Weser-dam (vier uur). Ternell is ook een perfect vertrekpunt voor wandelingen aan de "achterkant" van de Hoge Venen.

Na een dag wandelen is het heerlijk vertoeven op de talrijke terrasjes in het centrum van de stad. Ons terras op de binnenplaats is bijzonder aangenaam en beschut tegen de wind.

Het VVV-kantoor heeft zijn intrek genomen in het gerenoveerde stadhuis en kan de gasten nu het beste advies geven Kijk maar eens.

Eten in het hotel

Frühstück (à € 13,50)

Ein kleines, aber feines Buffet mit frischen regionalen und Bioprodukten erwartet sie morgens ab 7 Uhr an den Wochentagen und ab 7:30 Uhr an den Wochenenden. 

Ob sie erst zum Fruchtsaft greifen, oder lieber mit heissem Kaffe, Cappuccino, Latte Macchiato  oder Tee beginnen, ist Ihre Wahl.

Die unterschiedlichen Brötchen oder Brot belegen Sie mit Schinken, Wurst, Käse oder mild geräuchertem Lachs. Süß geht auch mit unseren Konfitüren, Honig oder Streichschokolade.

Den jeden Morgen frisch geschnittenen Fruchtsalat können Sie solo essen oder mit Muesli und Yoghurt kombinieren.

Natürlich: die Eier bereiten wir Ihnen wunschgemäß und frisch zu.

Abendessen in unserem Restaurant FineFood

Täglich außer sonntags bieten wir ab 18 Uhr ein Drei-Gänge-Menu (€ 42) mit Wahlmöglichkeiten an. Dieses servieren wir Ihnen in unserem Restaurant mit offener Küche oder auf unserer Terrasse. Natürlich können Sie auch ein einzelnes Gericht aus dem Menu wählen. 

Een klein maar heerlijk buffet met verse regionale en biologische producten wacht op u vanaf 7 uur 's morgens op weekdagen en vanaf 7.30 uur in het weekend. 

Of u begint met vruchtensap of warme koffie, cappuccino, latte macchiato of thee is uw keuze.

De verschillende broodjes of broden kunnen worden belegd met ham, worst, kaas of mild gerookte zalm. Zoet is ook mogelijk met onze jam, honing of chocoladepasta.

U kunt de vers gesneden fruitsalade elke ochtend alleen eten of combineren met muesli en yoghurt.

Natuurlijk: de eieren worden vers bereid volgens uw wensen.

Diner in ons FineFood restaurant

Elke dag, behalve zondag, bieden wij een driegangenmenu (€ 42) met keuzemogelijkheden vanaf 18 uur. Dit wordt geserveerd in ons restaurant met open keuken of op ons terras. Natuurlijk kunt u ook een enkel gerecht van de kaart kiezen. 

Neem contact met ons op om een reservering te maken: anja.kreins@fine-food.be of op +32 (0)87 55 62 60.

Kamers

Alles is gedaan om u een rustgevende nacht bij ons te laten doorbrengen. Het evenwichtige binnenklimaat in de kamers wordt bepaald door twee natuurlijke materialen: hout en klei. De kamers zijn ingericht in een rustiek-chique stijl. Alle meubels zijn gemaakt van massief hout. Dit geeft de kamers een huiselijke gezelligheid in een comfortabele, huiselijke sfeer. Wij nodigen u uit in een wereld die u met al uw zintuigen kunt ervaren: adem de pittige geur van hout in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer.

Alle zestien kamers zijn tweepersoonskamers. Natuurlijk kunt u deze kamers ook voor alleengebruik boeken. 

Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar, ook de kamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Rolstoelgebruikers kunnen deze kamer zelfstandig verlaten via het kleine terras buiten.

Hygiënische maatregelen

- Ontsmettingsmiddelautomaten bij de receptie en op alle verdiepingen.

- Het wasgoed wordt gewassen op minimaal 60°C.

- De kamers worden ontsmet met een ozonproces.

- Alle kamers hebben individuele ventilatie.